ROFFA STREETFOODBAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 264 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roffa Streetfoodbar. Meer weten? Ontdek meer

7 jun 2024 om 21:50 Echt zonder dollen, dit was een van de lekkerste broodjes in lange tijd gegeten, alles smaakte 10/10. Maar voor 16.95 + 4 eu bezorgkosten had er echt meer dan 1 redelijk dun plakje Brisket op gemogen. Voor die prijs of die inhoud is het echt te duur.
20 apr 2024 om 20:40 Normaal ben ik echt jullie grootste fan! Maar vandaag was het helaas niet wat ik van jullie gewend ben… burger erg doorbakken… terwijl normaal mee rare is… erg jammer. Hoop dat het de volgende keer weer is zoals die hoort.
18 apr 2024 om 9:41 Amazing BBQ - Pork Belly and Brisket are the best we have had in Rotterdam!
5 apr 2024 om 21:58 De burgers waren royaal ) Vega beef, pulled pork, C.P.R burger). Wel wat aan de vochtige kant. De buikspekplatter was te weing voor de prijs. Wel goed op smaak. Lekkere extra buns. De frites was echt te zout. Wel heel knapperig.
4 apr 2024 om 3:44 prijzig maar dan heb je wel de beste BBQ van Rotterdam en Nederland, zeker aanrader.
29 mrt 2024 om 20:46 Had liever een hamburger gehad maar die kon ik niet bestellen.
15 mrt 2024 om 23:48 Takes too long to get the food but it is really good. My only comment would be that the spice in the chipotle mayo was in some bites overpowering compared to the other flavours of the burger. Other than that 10/10!
8 mrt 2024 om 20:32 Gewoon beste burgers van Rotterdam.
2 mrt 2024 om 18:04 Perfect als altijd! Best burger in town!!!
11 nov 2023 om 21:44 Kom er al jaren en telkens een feest.
11 nov 2023 om 21:37 Normaal schrijf ik nooit een recensie, maar dit was echt een hele slechte burger. Toen ik het kreeg lag heel de burger uit elkaar en de broodjes waren mega sompig. Ook was het heel koud. Het vlees was over de datum waardoor ik nu aan de diarree zit.
15 okt 2023 om 12:34 Beste burger om te bestellen.