ROFFA STREETFOODBAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 260 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roffa Streetfoodbar. Meer weten? Ontdek meer

5 apr 2024 om 21:58 De burgers waren royaal ) Vega beef, pulled pork, C.P.R burger). Wel wat aan de vochtige kant. De buikspekplatter was te weing voor de prijs. Wel goed op smaak. Lekkere extra buns. De frites was echt te zout. Wel heel knapperig.
4 apr 2024 om 3:44 prijzig maar dan heb je wel de beste BBQ van Rotterdam en Nederland, zeker aanrader.
29 mrt 2024 om 20:46 Had liever een hamburger gehad maar die kon ik niet bestellen.
15 mrt 2024 om 23:48 Takes too long to get the food but it is really good. My only comment would be that the spice in the chipotle mayo was in some bites overpowering compared to the other flavours of the burger. Other than that 10/10!
8 mrt 2024 om 20:32 Gewoon beste burgers van Rotterdam.
2 mrt 2024 om 18:04 Perfect als altijd! Best burger in town!!!
11 nov 2023 om 21:44 Kom er al jaren en telkens een feest.
11 nov 2023 om 21:37 Normaal schrijf ik nooit een recensie, maar dit was echt een hele slechte burger. Toen ik het kreeg lag heel de burger uit elkaar en de broodjes waren mega sompig. Ook was het heel koud. Het vlees was over de datum waardoor ik nu aan de diarree zit.
15 okt 2023 om 12:34 Beste burger om te bestellen.
25 aug 2023 om 21:43 Eerst duurde het twee uur voor het werd geleverd. De loaded fries waren zo hard als een baksteen en een grote brok. Er zat ook geen kaas op. Ik heb de hele portie zo in de vuilnisbak gegooid. De burger was okay, maar erg vet. €35 weggegooid
13 aug 2023 om 15:49 Heerlijke juicy burgers, friet en cowlsla, alles vers bereid. 1 tip, zorg dat de juice van de burgers iets minder is, zodatde onderkant vd broodjes niet te nat wordt.
29 jun 2023 om 14:57 Echt heerlijk gegeten. Het vlees was goed gerookt super lekker en ook nog warm. De bezorging daarintegen duurde echt veel te lang 19.45 besteld en rond 21.30 het eten ontvangen. Deels later omdat de erasmusbrug open stond. Kan gebeuren